VOD Webinar: Online EMDR (DUTCH)

Kijk de webinar terug.
  
Een webinar over online met EMDR werken. Hoe pas ik mijn EMDR sessies aan zodat ik goed online kan werken? Wat kan wel en wat kan niet? Hoe activeer ik de herinnering en wat kan ik doen om de herinnering goed te desensitiseren? Wat kan ik inzetten om voldoende werkgeheugenbelasting te bewerkstelligen? We vertellen over de do’s en dont’s van online werken met trauma en laten ook zien hoe je verschillende technieken online kunt inzetten. We leren je ook hoe je vermijding goed kunt doorbreken en hoe je de spanning voldoende kunt reguleren.
De webinar is bedoeld voor therapeuten die tenminste een door de VEN erkende Basiscursus EMDR hebben gevolgd.

Levering: Nederlandse versie Video on Demand

Duur: 2 hrs

 

Accreditatie:

Geen

 

 

 

Klik hier om te bestellen en het cursusaanbod